71 Ateş Altında Sen Kimsin? Açlık Oyunları Görevimiz Tehlike 4 Labirent Hırsızlar Şehri Darbe Don 2 Dedemin İnsanları abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie

Movie review score
5






Film Özeti                                    
Tenten aslında hepimiz bu ünlü çizgi film karakterini tanıyoruz. Araştırmalarının macerasını çizgi de olsa izlemişizdir. Ve şimdi film olarak izlemeye ne dersiniz. O ünlü çizgi film karakterinin yeni macerasını bu filmde izleyebiliyoruz. Filmde ne var derseniz hemen kısaca anlatayım. Tenten ile sadık köpeği Snowy, maket bir gemi bulurlar. Buldukları bu maket gemiyle artık Sakharine’ nin hedefi halini alırlar. Sakharine, Tenten’ in bir korsan için hazineyi çaldığına inanmakta ve bundan dolayı onu düşman bellemektedir. Bu hikaye ışığında Tenten ve köpeği Snowy ve diğer kahramanlarla nefesleri kesen heyecanlı maceraların sonunda korsan gemisi Tekboynuz’ un yerini bulacaklardır. Sakharine ise hala onların peşindedir. Ama şu vardır ki gemi ve hazine bir lanet içermektedir.
Steven Spielberg’in yönetmenliğini üstlendiği ve merakla beklenen animasyonlardan olan TenTen’in Maceraları, 2012 OSCAR Ödülllerine aday gösteriliyor. En İyi Animasyon dalında Altın Küre ödülüne de layık görülen yapımı tekparcafullhdizle.com olarak sizlere sunuyor.

 TenTen’in Maceraları / The Adventures of TinTin 2011 ABD / Türkçe Altyazılı-
Tür: Animasyon, Aksiyon, Macera, Aile
Yönetmen: Steven Spielberg
Senaryo: Steven Moffat, Edgar Wright
Seslendirme: Jamie Bell, Andy Serkis,
Daniel Craig, Nick Frost, Simon Pegg
Müzik: John Williams
Süre: 1 saat 47dakika




 İYİ SEYİRLER








Çalışmayan Filmleri Bize Yorumlarla Bildirin