71 Ateş Altında Sen Kimsin? Açlık Oyunları Görevimiz Tehlike 4 Labirent Hırsızlar Şehri Darbe Don 2 Dedemin İnsanları abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie

Movie review score
5

Film Özeti                                  
Tür:Bilim Kurgu, Aile, Aksiyon, Dram, Fantastik, Gerilim, Gizem, Macera, Romantik, Suç
Yönetmen:Paul McGuigan
Görüntü Yönetmeni:Peter Sova
Senaryo:David Bourla
Yapımcı:William Vince, Bruce Davey, Amy Gilliam, Glenn Williamson
Süre:111 dk.
Oyuncular
Dakota Fanning, Chris Evans, Djimon Hounsou, Camilla Belle, Cliff Curtis, Colin Ford, Joel Gretsch, Neil Jackson, Ming-Na , Maggie Siff, Wai Man Tam, Robert Tsonos, Andy Tsang, Kai Cheung Leung, Sun Nan Hung, Onlineizleyin.blogspot.com, Fanny Lee, Siu Yin Ming, Pancy Chan, Xiaolu Li, Man Kit, Yuk Hing Chan, Hal Yamanouchi, Nate Mooney, Scott Michael Campbell, Brandon Rhea, Corey Stoll, Woon Ling Hau
Filmin Konusu
Hong Kong’ta yaşayan bir grup genç, Amerikan hükümetinin el altından yürüttüğü bir projenin çalışanlarından kaçıyordur.
Kendi çıkarları için kullanılmak üzere onların silaha dönüştürülmesini isteyen bu kişilerden tamamen kurtulmak için güçlerini birleştirmeleri gerekiyordur. Bu amaçla da insanların düşüncelerini istediği gibi kontrol eden Alyssa English’e ulaşmaları ve birlikte savaşmaları gerekmektedir.
Hep Seni Aradım , Şanslı Slevin gibi filmlerin yönetmenliğini yapmış olan Paul McGuian, en son filmi Push’la bilim kurgu ve aksiyon türleriyle izleyiciyi maceraya davet ediyor.



İyi Seyirler
FILMIN FRAGMANI:


Bu İZLEME SEÇENİĞİMİZ en sorunsuz olanıdır. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basınız ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır kesintisiz HD kalitesiyle izleyebilirsiniz.İyi seyirler.


Çalışmayan Filmleri Bize Yorumlarla Bildirin