71 Ateş Altında Sen Kimsin? Açlık Oyunları Görevimiz Tehlike 4 Labirent Hırsızlar Şehri Darbe Don 2 Dedemin İnsanları abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie

Movie review score
5

Film Özeti                                  
Yapım: 2005
Tür: Aksiyon, Gerilim, Suç
Yönetmen: Quentin Tarantino, Robert Rodriguez, Frank Miller
Senaryo: Frank Miller
Kitap: Frank Miller
Oyuncular
Bruce WillisJessica Alba, Elijah Wood, Clive Owen
Filmin Konusu
Müthiş bir sokak savaşçısı niteliğini taşıyan vahşi Marv, dünyalar güzeli Goldie ile birlikte olur, ancak onu yatağında ölü vaziyette bulmasının ardından sinirlenip intikam peşine düşer... Gizli dedektif Dwight beladan kaçınmaya uğraş gösterse de bela onu hayatta bırakmamakta ve bir polisin gasp edilmesiyle de arkadaşlarını korumak için ne gerekirse yapmaya çalışmaktadır. Ve de şehrin en son cömert memur Hartigan kariyerinin son saatlerinde, Senatörün psikopat oğlundan 11 yaşındaki bir kızı kurtarmak üzere bir ekiple birlikte işe koyulur, ancak beklenmedik olaylar onları beklemektedir.



İyi Seyirler
FILMIN FRAGMANI:




Bu İZLEME SEÇENİĞİMİZ en sorunsuz olanıdır. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basınız ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır kesintisiz HD kalitesiyle izleyebilirsiniz.İyi seyirler.


Çalışmayan Filmleri Bize Yorumlarla Bildirin