71 Ateş Altında Sen Kimsin? Açlık Oyunları Görevimiz Tehlike 4 Labirent Hırsızlar Şehri Darbe Don 2 Dedemin İnsanları abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie

Movie review score
5

Film Özeti                          
Yapım:2006 - Hollanda, Belçika, İngiltere, Almanya
Tür:Dram, Gerilim, Savaş
Yönetmen:Paul Verhoeven
Görüntü Yönetmeni:Karl Walter Lindenlaub
Senaryo:Paul Verhoeven, Gerard Soeteman
Yapımcı:Jeroen Beker, Teun Hilte
Süre:145 dk.
Oyuncular
January Jones, Carice van Houten, Sebastian Koch, Onlineizleyin.Blogspot.Com, Christian Berkel, Halina Reijn
Filmin Konusu
Tarih 1944,Hollanda. İkinci Dünya Savaşı?nın son yıllarında güzel ve seksi şarkıcı Rachel Stein, Tsjempkema ailesinin yanı başında, Hollanda’nın ıssız yerinde saklanmaktadır. Zamanın oldukça popüler ve zengin şarkıcılarından biri olan Rachel, şuan Avrupa?daki bir çok yahudi gibi aile özlemini yaşarak, her an Gestapo tarafından yakalanma korkusuyla savaşın bitmesini istemektedir ve dört gözle beklemektedir. Geçici güvenli-evi, alman savaş uçaklarının kontrolü altındaki bir müttefik hava saldırısı anında yıkılınca, Rachel, kendisini güvenli halde kılmak için ona söz veren Rob isminde sempatik ve gayet yakışıklı bir genç ile tanışır. Rob’un güvenlik üzerine oldukça net planları vardır.



İyi Seyirler


FILMIN FRAGMANI:



Bu İZLEME SEÇENİĞİMİZ en sorunsuz olanıdır. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basınız ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır kesintisiz HD kalitesiyle izleyebilirsiniz.İyi seyirler.


Çalışmayan Filmleri Bize Yorumlarla Bildirin