71 Ateş Altında Sen Kimsin? Açlık Oyunları Görevimiz Tehlike 4 Labirent Hırsızlar Şehri Darbe Don 2 Dedemin İnsanları abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie

Movie review score
5

Film Özeti                            
Yapım: 1996 - ABD
Tür:Dram , Romantik , Fantastik
Yönetmen:Jon Turteltaub
Senaryo:Gerald Di Pego
Görüntü Yönetmeni:Phedon Papamichael
Müzik:Thomas Newman
Süre:123 dk.
Oyuncular
John Travolta (George Malley) , Kyra Sedgwick (Lace Pennamin) , Forest Whitaker (Nate Pope) , Robert Duvall (Doc Brunder) , Onlineizleyin.blogspot.com, Jeffrey DeMunn (Prof. John Ringold) , Richard Kiley (Dr. Wellin) , Brent Spiner (Dr. Bob Niedorf) , Vyto Ruginis (Ted Rhome)
Filmin Konusu
Hollywood'un ünlü yıldızı John Travolta, vizyona girdiği yıl eleştirmenler tarafından en çok alkışlanan film olan Phenomenon'la karşımızda!
George Malley, şehre yeni taşınan güzele ümitsizce aşık olan ama günlük hayatında son derece vurdumduymaz bir araba tamircisidir. Doğum gününde George'un başına garip bir şey gelir. Bu doğaüstü olay, onu gerçek arkadaşlarından uzaklaştıracak ancak sevdiği kadına daha yakın olmasını sağlayacaktır. Phenomenon sizi aşka, cesarete ve dostluğa doğru sürükleyecek, kalbinizin en derinlerine kadar ilerleyecek.



İyi Seyirler
FILMIN FRAGMANI:



Bu İZLEME SEÇENİĞİMİZ en sorunsuz olanıdır. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basınız ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır kesintisiz HD kalitesiyle izleyebilirsiniz.İyi seyirler.


Çalışmayan Filmleri Bize Yorumlarla Bildirin