71 Ateş Altında Sen Kimsin? Açlık Oyunları Görevimiz Tehlike 4 Labirent Hırsızlar Şehri Darbe Don 2 Dedemin İnsanları abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie

Movie review score
5

Film Özeti                                       
Yönetmen: Massy Tadjedin
Tür: Dram, Romantik
Müzik: Clint Mansell
Süre: 90 dk.
Oyuncular
Keira Knightley, Eva Mendes, Sam Worthington, Guillaume Canet, Onlineizleyin.Blogspot.Com, Justine Cotsonas, Griffin Dunne
Filmin Konusu
Joanna (Keira Knightley) ve Michael birbirini seven evli bir çifttir. Michael iş gezisi için şehir dışına çıktığında meslektaşı Laura (Eva Mendez) tarafından ayartılmaya çalışılır. Joanna ise eski bir sevgilisiyle yemeğe çıkar ve her ikisinin de birbiri hakkında soru işaretleri oluşur..
Keira Knightley ve Eva Mendez gibi iki güzeli buluşturan film, tek gecenin içinde 4 insan arasında olan değişimleri ve ilişkileri konu alıyor.





İyi Seyirler



FILMIN FRAGMANI:



Bu İZLEME SEÇENİĞİMİZ en sorunsuz olanıdır. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basınız ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır kesintisiz HD kalitesiyle izleyebilirsiniz.İyi seyirler. 


Çalışmayan Filmleri Bize Yorumlarla Bildirin