71 Ateş Altında Sen Kimsin? Açlık Oyunları Görevimiz Tehlike 4 Labirent Hırsızlar Şehri Darbe Don 2 Dedemin İnsanları abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie abercrombie

Movie review score
5

Film Özeti                            
Yapım:2010 - ABD
Tür:Komedi, Aksiyon
Yönetmen:Adam McKay
Senaryo:Adam McKay , Chris Henchy
Süre:107 dk.
Oyuncular
Mark Wahlberg (Dedektif Terry Hoitz) , Samuel L. Jackson (Highsmith) , Onlineizleyin.Blogspot.Com, Will Ferrell (Dedektif Allen Gamble) , Dwayne Johnson (Danson), Allen Gamble (Will Ferrell) ve Terry Hoitz (Mark Wahlberg)
Filmin Konusu
Highsmith ve Danson şehrin kahraman polisleridir. Ödüllü polisler yalnız şehrin insanları için değil, polis teşkilatının da idolleridir. Dedektif Terry Hoitz ve Adam Gamble ise masa başında evraklara gömülmüş polis memurlarıdır. Günlerini monoton bir şekilde geçiren ortaklardan Terry'nin bu duruma canı sıkılmaya başlar. Herkesin Highsmith ve Danson'a imrenmesine artık katlanamaz.
Böylece ortağı Alan'ı da yanına alıp sokaklara çıkmaya ve kendilerinin ne kadar "sert polisler" olduğunu kanıtlamaya karar verir. Ancak kafadar polislerin planları bekledikleri gibi işlemez

İyi Seyirler
FILMIN FRAGMANI:




Bu İZLEME SEÇENİĞİMİZ en sorunsuz olanıdır. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basınız ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır kesintisiz HD kalitesiyle izleyebilirsiniz.İyi seyirler.


Çalışmayan Filmleri Bize Yorumlarla Bildirin